Rólunk

Az ETIVERA csomagolóanyag forgalmazó cég, melynek székhelye AT-8321 St. Margarethen an der Raab egy minőségi szolgáltató cég teljes körű és átfogó élelmiszeripari, ajándékcsomagolási és címkézési megoldásokkal.Az Etivera csomagolóanyag forgalmazó cég több, mint 15 éves üzleti tevékenységgel és több, mint 8000 hazai illetve nemzetközi vásárlóval rendelkezik ebben a piaci szegmensben.

A cég fejlődésének és növekedésének az alapelve, hogy minél magasabb színvonalú, ügyfeleit teljes mértékben kielégítő termékskálát és komplett szolgáltatást nyújtson. Szeretettel várjuk a bemutatótermünkben, amely a cég székhelyén és üzletében St. Margarethenben található. A bemutatótermünkben lehetősége van megtekintheti az összes termékünket illetve a nagy szakértelmű munkatársaink szívesen állnak az Ön rendelkezésére.

Természetesen éppúgy lehetőség van azonnali vásárlásra és megrendelésre is, Perceken belül feldolgozásra illetve csomagolásra kerülnek a megvásárolt termékek, így azonnal szállíthatók is. Raktárunkban több, mint 1000 különböző típusú csomagolási megoldás található.
Bármelyik termékünkből akár nagy mennyiségben is azonnal rendelhet, legyen az üveg, fém, papír vagy műanyag csomagolóanyag valamint előre nyomtatott címke vagy címketekercsek.

kapcsolat & tanácsadás e-mailben
barbara.belsoe@etivera.com
Szívesen látjuk Önt nálunk a bemutatótermünkben, AT-8321 St.Margarethenben.
A teremben lehetőség van a teljes árukészletünk megtekintésére, illetve a nagy szaktudású munkatársaink szívesen állnak az Ön rendelkezésére.
vásárlói támogatás visszaküldés gyors megrendelés kiállítóterem évi katalógus letöltések
Insights History