0
 • History

 • Today
 • Today

  Az ETIVERA csomagolások és címkék gyártásával és forgalmazásával működő cég az európai régióban képviselteti magát egy kiemelkedően modern logisztikai központtal. Akár kezdő vállalkozás , akár már egy jól ismert márka, több ezer ügyfél kerül kiszolgálásra Európa szerte. A kiszállítások just-in time rendszerrel történnek. Az öntapadós címkék különböző gyártósorokon készülnek. A nagyon egyszerű szabványos kiviteltől a magas minőségű változatokig a piacon jelenleg elérhető technikákkal.

 • 2021

  a termelési és logisztikai területek bővítése

  A termelési és logisztikai területek további bővítése 6.800 m² -rel az ETIVERA szervizközpontban így körülbelül 30.000 m² -re bővült a teljes termelési terület. A logisztikai kapacitás így 40.000 raklap tárolását teszi lehetővé. A cég jelenleg 80 alkalmazottat foglalkoztat.

 • 2018

  Etivera szolgáltatóközpont

  400m-re az első üzemtől felépül az ETIVERA szervizközpont. Az új telephely középpontja a 30 m magas és 180 m hosszú automatizált, számítógéppel vezérelt raklapos állványraktár. A raktározási kapacitás 10.000 darab raklapról 30.000 raklapra nő.

 • 2015

  a logisztikai területek bővítése

  4. építési fázis az 1. üzemben. A logisztikai területet körülbelül 1000 m² -rel tovább nő, teljes nagysága 6800 m2 -re bővül.

 • 2012

  a termelési és logisztikai területek bővítése

  3. építési fázis az 1. üzemben. Új be- és kiszállítási zóna építése. A termelési és logisztikai területek teljes területe 5800 m²-re bővül.

 • 2008

  Labels department

  A címkézési részleg újonnan jön létre a csomagolási ágazat számára. Új gyártósor vásárlása. Ugyanakkor az 1. üzem termelési területe 2000 m² -ről megduplázódott 4000 m² re. A cég szerkezeti változása képpen a cég új nevet kap, Propack elnevezésből ETIVERA lesz. Az ETIVERA egy betűszó, amely címkékből, csomagolásból és az Ausztia szóból tevődik össze.

 • 2005

  Greenfield project

  Az 1. üzem zöldmezős projektként az Innovationspark 3. alatt épül (2000 m² termelési és logisztikai terület)

 • 2003

  Foundation

  A Propack Verpackungstechnik GmbH alapítása csomagolóanyag szállítóként.
  4 alkalmazott

kapcsolat & tanácsadás e-mailben
barbara.belsoe@etivera.com
Szívesen látjuk Önt nálunk a bemutatótermünkben, AT-8321 St.Margarethenben.
A teremben lehetőség van a teljes árukészletünk megtekintésére, illetve a nagy szaktudású munkatársaink szívesen állnak az Ön rendelkezésére.
vásárlói támogatás visszaküldés gyors megrendelés kiállítóterem évi katalógus letöltések
Insights History